maanantai 23. huhtikuuta 2012

Mestikset Vaajakoskella

Viime viikonloppuna käytiin Vaajakoskella kilpasarjojen mestaruuskilpailut. 
Matkaan lähdettiin perjantaina neljän aikoihin bussilla yhdessä OVOn Kvarkkien ja Kvanttien sekä kannustamaan lähteneiden Pinjalaisten kanssa. 
Matka kului rennosti mm. jutellen, musiikkia kuunnellen ja viinirypäleillä leikkien :D





Perillä Jyväskylässä oltiin kahdeksan maissa ja majoittauduttiin Sokos Hotel Aleksandraan. Majoittumisen jälkeen käytiin kävelemässä ja kaupassa ja sitten kokoonnuttiin toiseen huoneistamme koristelemaan pukuja. 




Huoneissa oli "hienot" ikkunat vessaan :D


puvut valmiina kisapäivään ;)
Aamulla herätys oli vasta kahdeksalta. Aamupalan jälkee bussi haki meidät ja suuntasimme Vaajakoskelle. 

Aava valmiina kisapäivään ;)
Aloitimme oikeastaan heti lämpän harkkaa varten. Harkkasuoritus oli huono. Mukaan mahtui paljon pieniä virheitä ja ilmaisu oli vaisua. Harkan jälkeen korjattiin virheet ja mentiin katsomoon laittamaan meikkejä ja hiuksia kuntoon.




Koska suoritimme vasta numerolla 65 meillä oli hyvin aikaa katsella kisoja ja käydä syömässä ennen marssiin järjestäytymistä. Marssin jälkeen menimme kisakatsomoon joksikin aikaa. 



Lämpän aloitimme hyvissä ajoin kertaamalla ohjelmaa ulkona. Hyvän lämpän jälkeen oli aika vetää puvut päälle ja lähteä kohti harkkatilaa. Pian olimmekin jo maton reunalla odottamassa suoritusta.














Suoritus meni huomattavasti paremmin kuin aamun harkka. Mukana oli pientä horjumista mutta ilmaisu oli hyvää. Olimme suoritukseen tyytyväisiä, mutta pisteisiimme (18.30) emme niinkään. Ne oikeuttivat meille jaetun 9 sijan Nefrit Ixian kanssa ja finaalipaikan. 


Kisojen päätyttyä lähdimme hotellille jossa otimme hienoja (:D) kuvia ja sitten kävelimme Memphikseen syömään yhdessä Pinjan kanssa. Söimme kaikki burgerit ja finaalipaikan kunniaksi vielä jälkkäritkin :) 









Kävelimme vielä jonkin aikaa Jyväslylän keskustassa (joka on ehdottomasti meidän lempparipaikka :)) ja siiten lähdimme hotellille suihkuun. 
Illalla kokoonnuimme vielä yhteen huoneeseen kuuntelemaan musiikkia ja laittamaan kylmägeeliä ;D

Finaalipäivän aamuna herätys oli seitsemältä ja pikaisen valmistautumisen ja syömisen jälkeen lähdimme hallille. Ennen harkkaa saimme rauhassa laittaa hiuksia. Harkka sujui tälläkertaa tosi hyvin :) Loppuverkan jälkeen meninne jälleen katsomoon laittamaan hiuksia ja meikkejä. 




Ehdimme myös nähdä osan iltapäivän katsastuskilpailun joukkueiden harkoista ennenkuin oli aika vetäistä puvut puoleen väliin ja käväistä pikaisesti syömässä. Ruuan jälkeen kiirehdimme marssiin josta suuntasimme pukkariin korjailemaan meikkejä yms. 
Suoritimme taas kisan lopussa (27) joten ehdimme katsoa kisoja ennen kuin aloitimme taas lämpän ulkona jossa oli ihanan lämmin :) 
Ennen suoritusta fiilis oli korkealla ja se sama fiilis jatkui läpi kisasuorituksen. Suoritus oli jälleen onnistunut, tosin ei niin hyvä kuin lauantaina. 









Pisteisiin olimme todella pettyneitä (17.65). Kokonaisuudessaan sijoituimme sijalle 10/36. Tästä jatkamme kovalla tsempillä treenausta kohti TUL:in kisoja jotka järjestetään myöskin Vaajakoskella toukokuun lopussa.


Pisteiden kuulemisen jälkeen osa lähti kauppaan ja osa jäi kannustamaan palkintojen jakoon Kvarkkeja jotka sijoittuivat upeasti pronssille! Onnea Kvarkeille ja myös muille joukkueille! 
Kotimatkalle päästiin lähtemään ajoissa koska ei meidän harmiksi voitu jäädä katsomaan MC katsastuskilpailua :( matkalla pysähdyttiin abc:llä ja Tapiolan Urheiluhallille saavuttiin kahdeksan aikoihin. 

Kiitos kivasta kisamatkasta Pinja-Ninjat, Kvarkit ja Kvantit! :) 
Erityiskiitos vielä Heleille, jotka toivat Hyvinkää Cuppiin unohtuneen kannustuslakanamme Vaajakoskelle :)


Postauksesta tuli nyt aika pitkä mut toivottavasti joku jaksaa lukea :DD
Niin ja muistakaa klikata tuolta alhaalta luin, kiva yms. painikkeita niin saadaan vähän palautetta tähän tekstiin :))

5 kommenttia:

  1. Onnea hyvästä sijoituksesta! (En kyllä tiedä oliko se teidän mielstä hyvä mutta silti :D) Teillä on oikeesti niiin IHANA ohjelma! Ja ootte tosi taivavia! Tiedättekö muuten vielä missä saarjassa kisaatte syksyllä ja mikä väline?

    P.S. Ootteko muuten huomanneet tossa edellisessä postauksessa ton kommentin ku ette oo vastannu siihen? :)

    1 kommenttia:

    AnonyymiApr 23, 2012 10:22 AM

    Teillä on ihana ohjelma ja puvut! :)
    Onko muuten Tapiolassa voimistelu kallista? Paljonko teillä maksaa esim yksi kausi?
    Vastaa

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Sijoitus oli meille vähän pettymys mutta enää sille ei voi mitään :)
    Ei olla vielä varmoja ensi kauden suunnitelmista, mutta näillä näkymin jatkamme 14-16v. sarjassa.

    VastaaPoista
  3. Ja niin toi edellisen postauksen kommentti on jäänyt meiltä huomaamatta.

    Ensinäkin kiitos kommentin kirjoittajalle! :)
    En osaa sanoa onko Tapiolassa voimistelu sen kalliimpaa kuin muuallakaan. Kauden maksut riippuvat niin monesta asiasta ja on todella vaikea sanoa yhtä tiettyä summaa.

    VastaaPoista
  4. voitteko laittaa teiän ohjelmasta videon tänne? :)

    VastaaPoista
  5. Video ohjelmasta voidaan varmasti tänne vielä laittaa, jos saadaan tullin kisoista kuvattua. Ainoa tällähetkellä kuvattu suoritus on espoo cupista ja se ei ole ihan nettiin laittamisen arvoinen :D

    VastaaPoista